Meget mere Golf for pengene

Golf Variant er med sine fremragende køreegenskaber, rummelighed og sit høje niveau af sikkerhed et rigtig godt bud på en bil til dig, der vil køre godt og samtidig have det hele med. Men det bedste af det hele er prisen. Golf Variant kan privatleases fra kun kr. 3.299,-/md og en udbetaling på kr. 5.000,-*. Dermed kan du få du en sportslig, elegant og dynamisk stationcar, der imponerer. Og samtidig helt slippe for bekymringerne om uforudsete udgifter og gensalgsværdi.

Se privatleasingpriser

Fuld fokus på sikkerheden.

Præcis som med Golf, sætter Golf Variant normen, når det gælder sikkerhed. Og meget af det får du endda med som standard. Udover de 7 airbags hjælper en række intelligente assistentsystemer med at passe både på bilens fører og passagerer. Fx PreCrash, der er klar til at træde til, hvis en ulykke ikke kan undgås. PreCrash forbereder nemlig bilens bremser og sikkerhedsseler ved en mulig kollision Træthedsregistrering analyserer kørselsmønstret og giver optisk og akustisk advarsel, hvis der registreres afvigelser. 

Plads til det hele. Ikke mindst begejstring.

Golf Variant er fyldt med designdetaljer, der gør den mere sportslig, mere dynamisk og mere markant i sit udtryk end nogensinde før. Bag det lækre ydre byder den på masser af komfort og plads. Kabinen er kendetegnet ved førsteklasses materialer, et bredt udvalg af intelligente detaljeløsninger samt rummelighed, der giver masser af benplads til alle i bilen. Og bagerst det store og fleksible bagagerum, der gør Golf Variant til et oplagt valg, hvis du har brug for en familiebil med masser af plads.

Læs mere om Golf Variant

Kontakt os

*Golf Variant 1,5 TSI Comfortline Connect 130hk fås fra kr. 273.990,- Forbrug v. bl. kørsel. 17,9 km/l. CO2-udslip: 128 g/km. A+. Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Månedlig ydelse fra kr. 3.299,-. Udbetaling kr. 5.000,- Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år 123.764 kr. Bindingsperiode 12 mdr. Kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbydes hos Volkswagen-forhandlere, som annoncerer med denne pris.