T-Roc Cabriolet

 

T-Roc Cabriolet - det bedste af to verdener

Den populære T-Roc har fået en ny dimension med introduktionen af cabriolet-versionen, der kombinerer det bedste af to verdener under ét tag. T-Roc Cabriolet kombinerer cool SUV-appeal med en intens vind-i-håret-køreoplevelse.

Læs mere om T-Roc Cabriolet


Tradition inden for cabriolet-segmentet

Volkswagen-mærket har en mangeårig tradition inden for cabriolet-segmentet. Nu fører T-Roc Cabriolet traditionen videre og tilføjer samtidig konceptet en ny dimension ved at være den første cabriolet i segmentet for kompakte crossover-modeller. T-Roc Cabriolet emmer af ubegrænset frihed, vitalitet og køreglæde med sin unikke kombination af SUV’ens robuste og cool designudtryk og muligheden for på få sekunder at åbne kalechen og lukke sommer og sol ind. I cabriolet-versionen er T-Rocs karrosseri forvandlet fra en 5-dørs til en 2-dørs med et separat bagagerum, der rummer 284 liter. T-Roc Cabriolet måler 4.268 mm i længden, hvilket er 34 mm længere end hatchback-versionen, men med en højde på 1.522 mm er cabriolet-versionen til gengæld 50 mm lavere takket være en lavere frontruderamme. T-Roc Cabriolet står med en frihøjde på 156 mm, hvilket gør den egnet til at forcere lettere terræn.


Klassisk kaleche i tre lag
Kalechen i T-Roc Cabriolet er elektrisk betjent, og ved et tryk på en knap åbnes kalechen på 9 sekunder og lukkes igen på 11, hvilket også er muligt, mens bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t. Når kalechen åbnes, foldes den sammen i et Z-format nede bag bagsæderne, hvor den forreste del af taget, der består af et hårdt element, lægger sig som et cover over den sammenfoldede kaleche.


Den elegante Style eller sportslige R-Line

 T-Roc Cabriolet tilbydes i to udstyrslinjer, henholdsvis den klassisk elegante Style og den sportslige R-Line. T-Roc Cabriolet Style tilbydes i to motorvarianter, en 110 hk 1,0 TSI med 6-trins manuel gearkasse og en 150 hk 1,5 TSI med 7-trins DSG-gear. Style-versionen kommer standardudstyret med bl.a. 17” Mayfield-alufælge, kromelementer på for- og bagstødfanger samt hen langs siderne på bilen, adaptiv fartpilot, komfortsæder, 2-zoners klimaanlæg, hvid ambientebelysning, Lane Assist, læderbeklædt multifunktionsrat og Radio Composition Media infotainmentanlæg med 8” touchskærm.

Den sportslige R-Line-version tilbydes udelukkende i kombination med 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. Visuelt adskiller R-Line sig fra Style-versionen ved at være udstyret med indfarvede R-Line-design stødfangere for og bag, indfarvede paneler nederst på siderne af bilen, R-Line-logoer og mørktonede LED-baglygter, mens interiøret byder på et læderbeklædt multifunktionssportsrat og lækre sportkomfortsæder med indtræk i en kombination af stof, leatherette og ArtVelour. Køreegenskaberne er mere direkte og dynamiske takket være en strammere sportsundervogn (10 mm lavere), et progressivt styretøj (2,1 omdrejninger stop-til-stop mod 2,7 i Style) og køreprofilindstilling, der giver føreren mulighed for at tilpasse gearskifte, motorrespons og affjedring (hvis udstyret med adaptiv undervogn) til den givne kørselssituation. T-Roc Cabriolet 1,5 TSI R-Line accelererer fra 0 til 100 km/t. på 9,6 sek., har en topfart på 205 km/t. og kører op til 14,9 km/l ved blandet kørsel.

 

*T-Roc Cabriolet 1,5 EVO ACT 150 hk 7 trins DSG. Forbrug v. bl. kørsel. 14,9 km/l. CO2-udslip: 153 g/km. B.