Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed. Der bliver løbende sørget for ekstra grundig rengøring med bl.a. sprit.

Kun personer med et legitimt ærinde må opholde sig på vores grund og i showroom. Har man ikke et legitimt ærinde, vil man pænt blive bedt om at forlade området. Når man kommer ind i bygningen, beder vi alle om at iføre sig engangshandsker.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Vi kan ikke tilbyde vores kunder at vente mens vi arbejder på bilen. Vi appellerer til at man tager en gåtur og så ringer vi så snart bilen er klar til udlevering.
  • Du kan aflevere bilnøgle i vores nøgleboks i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • For at reducere risikoen for smittespredning, kan man opleve en kortere ventetid ved indskrivning. Vi indskærper at der udvises hensyn og holdes afstand.
  • Bilnøgler, betjeningsgreb og rat renses af med sprit når bilen skrives ind.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Vi gennemgår det udførte arbejde og faktura enten over telefonen eller på video, så det er kun er betaling der skal klares ved afhentning.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197006378382840.jpg

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

 

 

Oplev eller prøv ny eller brugt bil
Man kan fortsat opleve og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en ny eller brugt bil på hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger tager bilen med hjem til dig. Kontakt os på tlf. eller mail. og hør mere om mulighederne.

 

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde
Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197004718887250.jpg

__________________________________________________________________________________________________________

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i teams, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Flemming Hoffmann Christensen, den 17/3-2020