Værksted - Volkswagen Ishøj - Autocentralen

- et serviceunivers uden lige.

 a138b789-d460-4665-a6f1-3878e390951a_636080030295586739.jpg

Bestil tid til autoriseret Volkswagen Service lige her:  BESTIL TID TIL SERVICE

Volkswagen Service hos os er IKKE dyrere end uautoriseret service - bare meget bedre…

 

VW Prismatch*

  • Med VW Prismatch garanterer vi, at prisen for at få udført service hos os ikke er dyrere - vi er bare bedre. Det betyder ganske enkelt, at hvis du finder et uautoriseret værksted, der tilbyder dig en lavere pris for det samme arbejde, så matcher vi straks dette*. Vi kalder det Volkswagen Prismatch. Det' da helt Volkswagen...

 

Gratis produktopdateringer

  • Alle Volkswagen der kommer gennem vores værksted, får udført gratis produktopdateringer som Volkswagen har udviklet specielt til din bil - vi kalder det Fabriksaktioner. Det koster dig ingenting, men er en naturlig del af vores serviceunivers. Det får du ikke andre steder.

 

Gratis Vejhjælp i hele Europa 24/7

  • Din Volkswagen er dækket af gratis vejhjælp, når du sætter dig bag rattet i din nye Volkswagen for første gang. Herefter er du dækket, så længe du er up to date med de foreskrevne serviceeftersyn hos os. Vi er klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, hvis din Volkswagen ikke kan køre videre ved egen hjælp – naturligvis også i udlandet. Skulle du have været utro, er vi klar til at tilgive dig. Ingen er fuldkommen.

 

Kvalificeret Volkswagen personale.

  • Hos os vil højt kvalificeret Volkswagen-uddannet personale tage sig godt af din Volkswagen. Vores personale har stor erfaring med Volkswagen og bliver løbende efteruddannet hos Volkswagen - det er din sikkerhed for, at vi er de bedst kvalificerede til at servicere og reparere din bil. Vores personale har direkte adgang til rådgivning hos Volkswagens eksperter i Wolfsburg. Det privilegium nyder du godt af, når du vælger et autoriseret værksted.

 

Originale Reservedele

  • Vi bruger originale Volkswagen Reservedele. Det giver dig sikkerhed for, at de dele der monteres på din bil lever op til de strenge krav Volkswagen stiller når de udvikler en ny bil. Det er mere sikkert og holder langt bedre. Der er jo en grund til at du netop har valgt en Volkswagen, så hvorfor ikke bevare originalen?

 

Din bil bliver mere værd

  • En Volkswagen med alle autoriserede stempler i servicehæftet, øger bilens værdi markant når du engang skal sælge din bil - hvis du da nænner det. Samtidig vil du opleve færre bekymringer mens du har den, da den er serviceret af kvalificerede Volkswagen Teknikere.

 

Gratis lånebil ved skader

  • Ved forsikringsskader tilbyde vi gratis lånebil i reparationsperioden (hør nærmere om betingelserne hos vores Servicerådgivere).

 

Hvorfor risikere at fabriksgarantien bortfalder på din Volkswagen? Vi følger Volkswagens retningslinjer og benytter originale Volkswagen Reservedele samt alle anbefalede væsker/olier - derfor kan du være sikker på at fabriksgarantien fastholdes indenfor garantiperioden.

 

Volkswagen Ishøj. Ikke dyrere, bare meget bedre.

Det' måden vi møder dig på...

 

* Tilbuddet må højst være 2 uger gammelt, det skal være skriftligt og indhentet inden for en radius af max. 20 km fra vores autoriserede Volkswagen værksted. Tilbuddet skal indeholde det samme arbejde og servicepunkter iht. bilens serviceskema og Volkswagens norm, som ved udførelse på et autoriseret værksted, inklusive alle originale Volkswagen Reservedele og anbefalede væsker/olier. Vi yder ikke prisgaranti for allerede udførte serviceeftersyn.

Kontaktinformationer

Volkswagen Ishøj - Autocentralen
Industriskellet 3
2635 Ishøj

Tlf.: 43732255 (vælg #2)
CVR: 77552812
E-mail: tbv@sbc.dk

Åbningstider

I dag 07:00 - 16:00 (Telefontid 08:00 - 15:30)
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:00 - 17:00 (Telefontid 08:00 - 16:30)
Tirsdag 07:00 - 17:00 (Telefontid 08:00 - 16:30)
Onsdag 07:00 - 17:00 (Telefontid 08:00 - 16:30)
Torsdag 07:00 - 17:00 (Telefontid 08:00 - 16:30)