Bestil prøvetur i din nye Volkswagen

Åbent Hus med ny Volkswagen up! hele weekenden den 3. & 4. september fra kl. 11-16

Book tid til din helt personlige prøvetur nedenfor. Vi byder up! til Folkefest med masser af aktiviteter for både børn og voksne hele weekenden den 3. & 4. september i tidsrummet fa kl. 11-16. Der er konkurrencer, pølsevogn og mulighed for at vinde et gavekort på kr. 2000, der bliver trukket lod om mellem dem der prøvekører vores nye fine up! - Danskernes favorit - i hele uge 35 & 36. Renten er ekstra lav på finansiering og en masse andre gode tilbud. Kig forbi...

Prøvekørsel i Volkswagen

Om du køber eller leaser din nye Volkswagen, er det en stor beslutning for de fleste. Derfor stiller vi altid et bredt udvalg af vores stærke Volkswagen modelprogram til rådighed for en prøvetur.

Når du prøvekører en Volkswagen, forstår du straks hvorfor den er det rigtige valg. Den kører ganske enkelt bedre, og føles meget mere solid. Det er ikke uden grund at Volkswagen, over en bred kam, har markedets bedste restværdier. Det betyder for dig, at bilen er mere værd end andre, når du en dag skal sælge den igen - hvis du da nænner det.

Vælg den Volkswagen du vil prøvekøre

Vælg den Volkswagen model, du ønsker at prøvekøre og udfyld nedenstående kontaktdata. Jo flere data du udfylder her, desto mere tid sparer du, så vi bedre kan imødekomme dine ønsker.

Det' måden vi møder dig på - Velkommen til...

Findes din drømmebil ikke på listen nedenfor?

Så har vi sikkert mulighed for at hjælpe dig alligevel, hvis du kontakter os direkte: KONTAKT OS HER

Når du kontakter os, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.

Modeller

Kontaktinformationer

Du vil blive kontaktet med henblik på bekræftelse af dit ønskede tidspunkt for prøvekørslen.