Den elegante form for effektivitet – ID.5

Elegant og dynamisk design, fremragende aerodynamik og lang rækkevidde. Den nye ID.5 og den sportslige ID.5 GTX med Dualmotor All-Wheel-Drive er ID.-familiens nye topmodeller og er som alle ID.-modeller baseret på den modulopbyggede elbilsplatform (MEB) fra Volkswagen.

Se priser på ID.5 / Se priser på ID.5 GTX


Karismatisk SUV-coupé design
Den nye e-SUV-coupé fra Volkswagen har et selvstændigt og karismatisk designudtryk fra alle vinkler. Den karakteristiske LED-teknologi med lysstriben på fronten (ekstraudstyr) og det iøjnefaldende lygtebånd på bagenden viser tydeligt, at ID.5 er medlem af ID.-familien, men den specielle frontkofanger, de lakerede dørpaneler og den nye taglinje adskiller den nye e-SUV-coupé fra ID.4. Det udtryksfulde coupédesign har en høj genkendelsesværdi. ID.5 har i GTX-versionen en endnu mere dynamisk fremtoning med det større luftindtag og de standardmonterede IQ.Light-LED-Matrix-forlygter med intelligent fjernlys og 3D-LED-baglygter.


Interiør med fokus på komfort og en følelse af lounge
Det nye coupédesign og det loungeagtige interiør går hånd-i-hånd uden kompromisser og understreger det innovative koncept i Volkswagens ID.-modeller. Til trods for den coupéagtige formgivning har ID.5 kun 12 mm mindre lofthøjde ved bagsædet end Volkswagen ID.4. Den lange akselafstand på 2766 mm giver de samme pladsforhold i kabinen, som du normalt har i en væsentligt større SUV, og du går heller ikke på kompromis med størrelsen af bagagerummet, der er på 549 liter. Interiøret er stilrent, sportsligt og eksklusivt, og topsportssæderne, der fås som ekstraudstyr, er kendetegnet ved perforerede ID.-logoer i ryglænenes øverste område og giver interiøret ekstra sportsappeal.

Det topmoderne og digitale cockpit bygger på et enkelt og brugervenligt betjeningskoncept. Førerdisplayet på 5,3” og infotainmentsystemet med 12” touchskærm har høj opløsning og imponerer med skarpe og klare visninger, og som ekstraudstyr tilbydes augmented-reality-head-up-display, der projicerer informationer op på frontruden i førerens synsfelt. ID.5 kommer med den nye ID.Software 3.0, der blandt meget andet forbedrer den naturlige stemmebetjening (”Hej ID.”). Den er nu indlærende og giver mulighed for onlineadgang til informationer fra clouden. We Connect-tjenester giver føreren onlinetrafikinformationer i realtime, onlinekortopdateringer, informationer om ladestationer, netradio og meget mere.


Batteri og opladning i den nye ID.5
Alle ID.5-motorvarianter er koblet sammen med et 77 kWh stort batteri, der giver en lang rækkevidde på op til 520 km i ID.5 og 480 km (WLTP) i ID.5 GTX. De lave luftmodstandsværdier på 0,26 og 0,27 (ID.5 GTX) gavner effektiviteten og rækkevidden. Og begge dele forbedres yderligere af den integrerede spoiler i den aerodynamisk formede bagklap, som åbner langt op. For at opnå en optimal luftstrømning omkring bilen åbner de elektriske køleluftjalousier i bilens front først, når det er nødvendigt. ID.5/ID.5 GTX har en ladeeffekt på 135 kW, og på farten kan den ”tanke” strøm til de næste 390 km eller 320 km (GTX) indenfor 30 minutter.

Læs mere om ID.5

Læs mere om ID.5 GTX