En varm nyhed i en kold tid: T-Roc Cabriolet for 4.999 kr. om måneden.

Når udendørstermometret går i minus, og vintermørket fylder mere, end vi synes om, er vi mange, der griber en tablet, surfer rundt på nettet og drømmer os frem i kalenderen til længere og varmere dage eller fjernere destinationer. Drømmen kunne krydres med en cabriolet, der kunne give sommeren en ekstra dimension. Og det er ikke nogen en fjern drøm. Volkswagen GO gør det muligt at blive kørende i en T-Roc 1,5 TSI DSG R-line Cabriolet for blot 4.999 kr. om måneden.

T-Roc Cabriolet er en inspirerende fusion af SUV’ens robuste og dynamiske design, den høje siddehøjde og cabrioletens elegante linjer og intense vind-i-håret-køreoplevelse. Det er blot en af mange modeller, der tilbydes på Volkswagen GO – en digital salgskanal designet til at gøre det lettere, hurtigere og mere fleksibelt for kunden at blive kørende i en ny Volkswagen. Volkswagen GO-konceptet blev introduceret i efteråret 2019, og konceptet er baseret på en 6 måneders lejeperiode med en fast månedlig ydelse, og bilerne er til hurtig levering.

Det kræver ikke mange minutter på en tablet eller computer at bestille en ny Volkswagen. På www.volkswagen.dk/GOvælges den ønskede model, leveringsdato, forventet antal kørte kilometer om måneden, og hvilken forhandler bilen ønskes udleveret ved. Kunden indbetaler 2 måneders depositum, som tilbagebetales ved aftalens udløb.

Volkswagen klarer alt det formelle med indregistrering, forsikring, afgifter og service, og senest 3 uger efter underskrivelse af kontrakten, kan bilen udleveres hos den ønskede Volkswagen-forhandler, der giver en udførlig instruktionen af bilen. Så er det blot at spænde selen, tryk på startknappen og træde på speederen.

Modelprogrammet på Volkswagen GO favner bredt, og der er en Volkswagen til enhver smag, budget eller behov, og sammen med en lejeperiode på 6 måneder giver det kunden stor fleksibilitet i forhold til bilejerskab. Hvis en cabriolet ikke er drømmen eller passer til kørselsbehovet, er der masser af andre muligheder. Det kunne være, at det var tid til at prøve, om en elbil passede ind i hverdagen. Er det ønsket, kan du med Volkswagen GO blive kørende i den nye ID.3 Life med 58 kWh-batteri og 423 km rækkevidde for 4.999 kr./md. i en 12 måneders periode eller 5.899 kr./md. for en 6 måneders periode i en ID.3 Business med 58 kWh-batteri.

Er ønsket mere luksus og prestige, kan du sætte sig til rette i den nye, elegante Arteon R-Line med 190 hk 2,0 TSI-motor for 5.999 kr./md. SUV-modeller er den mest eftertragtede biltype i disse år, og Volkswagen GO har ikke mindre end hele tre SUV’er på programmet – fra den kompakte T-Cross 1,0 TSI Life til 3.999 kr./md. over den dynamiske og smarte T-Roc 1,5 TSI Sport til 4.999 kr./md. til den nye Tiguan 1,5 TSI Life med et nyt og skarpere design og en stribe af innovative nyheder til 5.599 kr./md.

Find mere information om Volkswagen GO på her.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk